Schilderwerk

De leef en werk omgeving zijn persoonlijke plekken waar altijd veel gebeurt. Er is altijd wat te beleven. En die belevenissen geven we bij Perfectiebouw graag kleur en ruimte door het gebruik van hoogwaardige verven en duurzame reparaties.
Investeer in het onderhoud en voorkom onverwachte en onnodige kostenposten in de toekomst. Perfectiebouw staat in voor betaalbaar onderhoud en betrouwbare vakmannen die samen al vele woningen en bedrijven hebben beschermd en verfraaid.

De Aanpak

Het schilderwerk wordt uitgevoerd door onze vakmannen alsof het hun eigen woning of bedrijf is, en daar zijn ze zuinig op. De kwasten worden vrij gehouden van viezigheid en het decor vrij van stof. Hierdoor maken ongewenste resultaten geen schijn van kans. Perfectiebouw schilders leveren kwaliteits oplossingen voor steen, hout, metaal en kunststof. Vul je woning of bedrijf met avontuur, laat het stralen. Ga voor een hoogwaardig resultaat dat telt.

Jans de Jong


" Heel mijn appartement opgeknapt en een inloopkast gemaakt. Super! Netjes, nauwkeurig en denkt graag met je mee! Aanrader. "

Kleuradvies

De vakmensen in dienst van Perfectiebouw ronden uw project graag prachtig af. De gekozen kleuren voor het project spelen hierbij een belangrijke rol maar er wordt ook gekeken naar kostenefficiënt onderhoud, esthetisch en functioneel kleuradvies en natuurlijk een perfecte afwerking.

Perfectiebouw werkt met

  • LOGO REPAIR CARE RGB
  • sikkens
  • SIGMA COATINGS
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kunnen wij u helpen?