Binnenschilderwerk

De binnenruimte verfraaien en beschermen doet Perfectiebouw in dienst van particulieren, bedrijven, vereniging van eigenaren, woningbouwverenigingen, scholen en zorginstellingen. Binnenschilderwerk maakt uw woning dus niet alleen mooier, het heeft ook een beschermende functie. Door goed onderhouden schilderwerk is de ruimte beschermd tegen vocht, slijtage en schimmels.

 

De winterschilder 9% btw tarief

Bovenop de scherpe tarieven die in de winter aangeboden worden, biedt Perfectiebouw ook het lage btw tarief voor binnenschilder werkzaamheden. De kwaliteit van het schilderwerk blijft uiteraard hetzelfde en je ontvangt ook nog eens 12% btw korting. Deze tarieven gelden voor binnenschilderwerk tussen november en maart.
 • Sander Bonnet
  Perfectiebouw heeft bij ons het huis voor en achter, de dakkapellen en de schuur geschilderd. Deskundigheid, klantgerichtheid en vriendelijkheid omschrijven voor ons Perfectiebouw, die daarmee wat ons betreft zijn naam meer dan waar maakt. Fijne vakmensen die kritisch zijn op hun eigen werk en alleen werk opleveren waar ze achter staan.
  Sander Bonnet
 • Jans de Jong

  " Heel mijn appartement opgeknapt en een inloopkast gemaakt. Super! Netjes, nauwkeurig en denkt graag met je mee! Aanrader. "

  Jans de Jong
 • Tam Slier

  " Hele betrouwbare, bekwame vakmensen. Onze keuken en woonkamer zijn prachtig gestuct en geverfd. We krijgen er veel complimeten over. "

  Tam Slier
 • Anniek Grosfeld

  " Ons huis van boven naar beneden laten schilderen. Echt top! Leuke mannen die echt meedenken en een tandje bijzetten om de deadline te behalen! "

  Anniek Grosfeld
 • Erik

  " In samenwerking met Vincent het buitenwerk gerealiseerd. De schilders denken met je mee en weten wat ze doen. "

  Erik

Kleuradvies

De vakmensen in dienst van Perfectiebouw ronden uw project graag prachtig af. De gekozen kleuren voor het project spelen hierbij een belangrijke rol maar er wordt ook gekeken naar kostenefficiënt onderhoud, esthetisch en functioneel kleuradvies en natuurlijk een perfecte afwerking.

Perfectiebouw werkt met

 • LOGO REPAIR CARE RGB
 • sikkens
 • SIGMA COATINGS
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kunnen wij u helpen?