Schilderwerk

Schilderwerk

De leef en werk omgeving zijn persoonlijke plekken waar altijd veel gebeurt. Er is altijd wat te beleven. En die belevenissen geven we bij Perfectiebouw graag kleur en ruimte door het gebruik van hoogwaardige verven en duurzame reparaties.

Investeer in het onderhoud en voorkom onverwachte en onnodige kostenposten in de toekomst. Perfectiebouw staat in voor betaalbaar onderhoud en betrouwbare vakmannen die samen al vele woningen en bedrijven hebben beschermd en verfraaid.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan


Wees er snel bij want er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar in 2017.

De Aanpak

Het schilderwerk wordt uitgevoerd door onze vakmannen alsof het hun eigen woning of bedrijf is, en daar zijn ze zuinig op. De kwasten worden vrij gehouden van viezigheid en het decor vrij van stof. Hierdoor maken ongewenste resultaten geen schijn van kans. Perfectiebouw schilders leveren kwaliteits oplossingen voor steen, hout, metaal en kunststof. Vul je woning of bedrijf met avontuur, laat het stralen. Ga voor een hoogwaardig resultaat dat telt.

Wanden, muren en plafonds

Perfectiebouw is er voor het schilderen van iedere wand, elke muur en alle plafonds. Ook eventuele reparaties aan de wanden, muren en plafonds worden met zorg uitgevoerd.

Mat of zijdeglans afwerking

De gekozen kleur kan in zowel een matte als zijdeglans afwerking worden aangebracht.

Schrobvaste verven

Door het gebruik van gerenommeerde merken komt Perfectiebouw aan je wensen tegemoet. Door de kennis van het werken met verschillende producten geven wij een passend advies voor het gebruik van de juiste schrobklasse.

Binnenschilderwerk

De binnenruimte verfraaien en beschermen doet Perfectiebouw in dienst van particulieren, bedrijven, vereniging van eigenaren, woningbouwverenigingen, scholen en zorginstellingen. Binnenschilderwerk maakt uw woning dus niet alleen mooier, het heeft ook een beschermende functie. Door goed onderhouden schilderwerk is de ruimte beschermd tegen vocht, slijtage en schimmels.

De winterschilder 6% btw tarief

Bovenop de scherpe tarieven die in de winter aangeboden worden, biedt Perfectiebouw ook het lage btw tarief voor binnenschilder werkzaamheden. De kwaliteit van het schilderwerk blijft uiteraard hetzelfde en je ontvangt ook nog eens 15% btw korting. Deze tarieven gelden voor binnenschilderwerk tussen november en maart.

Buitenschilderwerk

Ook buitenschilderwerk is er niet alleen om het bestaande object te verfraaien maar tevens te beschermen tegen weersinvloeden die funest kunnen zijn voor de gebruikte materialen indien zij onbeschermd of slecht onderhouden zijn. Bij correct uitgevoerd onderhoud kom je niet zomaar voor onverwachte en onnodige kostenposten te staan.

Onderhoud met 6% btw tarief

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6% btw tarief. Ontvang 15% btw korting.

Voordelig spuitwerk

Door deze efficiƫnte techniek kunnen er snel grote oppervlaktes behandeld worden voor een prachtige uitstraling en beschermend resultaat. Door het aanbrengen met de spuitmachine worden aanzetten voorkomen en wandstructuren behouden. Spuitwerk is snel aan te brengen. Informeer naar de mogelijkheden om erachter te komen of spuitwerk ook voor jou een goedkopere optie is dan traditioneel schilderwerk.

Kleuradvies

De vakmensen in dienst van Perfectiebouw ronden uw project graag prachtig af. De gekozen kleuren voor het project spelen hierbij een belangrijke rol maar er wordt ook gekeken naar kostenefficiƫnt onderhoud, esthetisch en functioneel kleuradvies en natuurlijk een perfecte afwerking.